Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zažil šlágre v Srbsku, Rusku a Belgicku. Teší sa na slovenské
Zdielať na

Zažil šlágre v Srbsku, Rusku a Belgicku. Teší sa na slovenské

BRATISLAVA / Ivan Vukomanovič už zažil vybičované futbalové šlágre v Srbsku, Rusku či Belgicku a hneď v druhom súťažnom vystúpení na lavičke ŠK Slovan Bratislava ochutná aj najväčší slovenský - proti Spartaku Trnava.

Ten sobotňajší na Štadióne Antona Malatinského (19.00 h) napíše svoje ďalšie pokračovanie. "V našej momentálnej situácii je pre nás každý zápas ako derby. Sme v náročnej časti sezóny, čomu sa musíme čo najlepšie prispôsobiť. Už ako hráč som mal radšej veľké a ťažké duely proti silným súperom, takže sa na derby teším. Počul som, že súboje s Trnavou bývajú napäté a plné emócií," skonštatoval na klubovom webe Slovana Ivan Vukomanovič, ktorý si na lavičke ŠK odkrútil víťaznú premiéru v 6. kole proti Žiline (1:0).

"Od hráčov očakávam, že budú vo svojich mysliach plne sústredení na zápas. Taktiež od nich vyžadujem, aby do duelu preniesli veci, ktorým sa venujeme na tréningu. Chceme byť znovu kompaktní, organizovaní v defenzíve a rozdieloví v ofenzíve. To bude naša stratégia na stretnutie. Každé derby je nepredvídateľné a nikdy neviete, kto je favorit. Niekedy sa stane, že jeden z tímov má horšiu sezónu, ale na derby sa vždy stopercentne koncentruje a stať sa môže čokoľvek. Verím, že v tomto zápase budeme my tým mužstvom, ktoré nastúpi v lepšej forme," želá si srbský 39-ročný kouč pred divácky najväčším magnetom 7. kola Fortuna ligy 2016/2017.

Súvisiace články