Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nespáľ túto šancu! Futbalová liga štartuje na HUSTE.tv zadarmo
Zdielať na

Nespáľ túto šancu! Futbalová liga štartuje na HUSTE.tv zadarmo

BRATISLAVA / Už týždeň po EURO 2016 štartuje naša futbalová Fortuna liga 1. kolom novej sezóny. Všetky zápasy už tradične môžete sledovať na HUSTE.tv a tentoraz BEZPLATNE!

Úvodné kolo futbalovej Fortuna ligy je rozdelené do dvoch hracích dní, čo je spôsobené najmä povinnosťami našich zástupcov v pohárovej Európe.

V sobotu sa tak od 19:00h tešíme na zápasy MFK Ružomberok - Tatran Prešov, FC ViOn Zlaté Moravce - Spartak Myjava a o 19:30h má výkop duel MFK Michalovce - AS Trenčín.

V nedeľu sú od 19:00h v programe HUSTE.tv stretnutia ŽP Šport Podbrezová - FC Spartak Trnava, FK Senica - ŠK Slovan Bratislava a o 20:15h ukončí 1. kolo šláger MŠK Žilina - DAC Dunajská Streda.

Po každom kole vo štvrtok sa v magazíne HUSTE.tv Esencia futbalu pozrieme s našimi komentátormi a hosťami Samuelom Slovákom a Martinom Mikuličom na najzaujímavejšie situácie predchádzajúcich stretnutí a pozrieme sa na to, čo nás čaká v najbližšom kole.

Trošku predbehneme a v skratke si prezraďme ambície niektorých klubov, čo sme zaznamenali na tlačových konferenciách. 

AS Trenčín

Futbalisti AS Trenčín získali v uplynulých dvoch súťažných ročníkoch double, dva razy triumfovali vo Fortuna lige i v národnom pohári Slovnaft Cupe. Vedenie klubu spod Čákovho hradu chce nadviazať na tieto úspechy a úspešne odštartovať už v Michalovciach. 

FK Senica

Futbalisti Senice obsadili v uplynulej sezóne najvyššej slovenskej súťaže až 10. miesto, keď zo siedmej priečky po jeseni absolvovali jarnú časť bez jediného víťazstva a klesli o tri priečky v konečnom účtovaní. Pomocou nového smerovania klubu a pod vedením nového českého trénera Aleša Čvančaru chcú v klube ísť herne i výsledkovo vyššie.

ŽP Šport Podbrezová

Futbalisti ŽP Šport Podbrezová vstupujú do nového súťažného ročníka  so skromnými ambíciami - obhájiť umiestnenie z uplynulej sezóny a vyhnúť sa priamym záchranárskym prácam. V kádri "železiarov" nedošlo k výrazným zmenám, keďže jarná časť 2015/2016 vyšla mužstvu nad očakávanie vybojovaním si konečnej 8. priečky. Túto métu by chcel tím dosiahnuť už počas jesene.

Tatran Prešov

Futbalisti 1. FC Tatran Prešov triumfovali v konečnom účtovaní Doxxbet ligy 2015/2016 a po troch sezónach účinkovania v druholigovej spoločnosti postúpili medzi slovenskú elitu. Šarišania naposledy predtým účinkovali v najvyššej domácej súťaži v ročníku 2012/2013. Prešovský nováčik nemá dlhodobý cieľ. Vždy treba vyhrať najbližší zápas.

MFK Ružomberok

Futbalový klub MFK Ružomberok má za cieľ v novej sezóne získať viac bodov ako vlani a chce to dokázať s mladším kádrom. Ružomberčania vstúpia do nového ročníka s novým trénerom, Ladislava Pecka pri kormidle vystriedal Norbert Hrnčár, ktorý prišiel na Liptov po úspešnej sezóne v Myjave.

FC Spartak Trnava

V slovenskom futbalovom klube FC Spartak Trnava by radi nadviazali na štvrté miesto v uplynulej sezóne, prípadne si zlepšili svoje postavenie a dosiahli opäť umiestnenie zaručujúce účasť v Európskej lige UEFA.